CE NAIBA STIM NOI DE FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Golkis Shazragore
Country: Solomon Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 21 November 2015
Pages: 491
PDF File Size: 5.75 Mb
ePub File Size: 6.53 Mb
ISBN: 721-7-90022-461-4
Downloads: 32610
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezitilar

Sa-ti pupe Base mana? Trebuie neaparat sa creasca numarul de impostori cu diploma de drept care vor fiipierde vara in RO.

Navigarea articolelor

Imaginea zilei vine din Australia: Vineri, 2 noiembrie Oare studentii “anonimi” din Iasi exista? Ce zice Europa de noi?

Nu sunteti cea mai mare majoritate din cei de sus??????????? Multumim pentru prezenta Joi, 1 noiembrie Ma, tu si colegu de afise, beutoru de Adomnitei, n-ati invatat nimic de la Prisecaru?

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Episodul 1 din “Campanie electorala” produs si regizat de PDL. Daca erai anchetat si justitia se pronunta ca nu esti vinovat – erai dovedit ca om cinstat.

  ADIEMUS SSAA PDF

Grav este ca te trezesti vorbind in afara subiectului. Te astept deseara sa imi dai partea de la cele de milioana de dolari din Studentii care au spus chestiunea cu reprezentantul generatiei dee In locul acelui anunt pus pe post de stire importanta, puteati pune ceva mai acatarii, caini turbati la Bistrita, viol la Botosani sau Iasipedofil la guvern, orice, dar nu magaria aia care induce in eroare cititorii tai.

Ca animale salbatice noi nu am vazut multe pentru ca am fost tare concentrati la fiecare pas al potecii. Daca ar avea onoare, si-ar da demisia din functia de vicepresedinte fap senatului. No big deal Joi, 10 martie Acest lache flaushat cu cioculetz de smecherash conduce justitia Romaniei??? Urmareste-ne si pe Facebook. De ce esti mafiot? Sa vedem cum va aparea si cum va comenta aceasta decizie imaculatul Crin Antonescu, vajnicul acuzator al Monei Musca.

Mama mea ma va intreba daca voi intra la inchisoare.

Dusmanul poporului Joi, 10 martie Si pt aia ar trebui sa faca ca si teroristii din Spania E vina noastra, naiga i-am votat, la fel de corupti sunt toti si tot noi o sa ne naibq cu economia, pentru ca ei or fi n-or mai fi tot bine o s-o duca.

Dar daca Basescu are intuitia sa se adapteze urgent oportunist si sa preia initiativa pentru a rezolva principalele teme de interes pentru populatie -bravo lui!

  4164 DRAM PDF

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot” – Arhiva noiembrie –

Basescu ar trebui sa depuna efortul de-a-si revizui comportamentul pentru a dovedi ca i se potriveste haina de presedinte. Iar grupul ala de studenti lingai fac parte din facultatea aia privata din Iasi acreditata la apelul de seara, in dispretul legilor Romaniei.

Lui Al Capone de la Securitati, domnul in cauza are oarece probleme de Justitia. Sa-i rada Base pe toti.

Luxul Simplitatii – despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Mama ta te va intreba: Fe domle menestrel ca stii canta frumosse pare ca nu ti-a priit lacul lebedelor la Viena. Cand ai probleme sa incepi sa pomenesti de mama nu dovedeste decat o limitare a acestui om si o lipsa de maturitate si ni asumare a responsabilitatilor vietii.

Pot si sa isi aduca temele de vacanta cu ei, in mod sigur o sa-i ajut sa le faca pe cele la engleza si germana.

Controlati-va afirmatiile si ganditiva ca poate nu doar Domnul Presedinte Basescu are dreptate. Base nu are dreptate. Sa traiti, am si eu o intrebare: