DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Goltirisar JoJoramar
Country: Uruguay
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 13 September 2005
Pages: 114
PDF File Size: 2.77 Mb
ePub File Size: 2.32 Mb
ISBN: 742-3-43575-425-5
Downloads: 31590
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shazilkree

Pacat ca sunt mai multi cei care paraziteaza orice mediu in care le se ofera confortul prielnic de a se dezvolta! El insusi provenea dintr-o familie modesta, tatal fiind muncitor ceferist, iar mama adoptiva lucratoare la atelierul de croitorie al Spitalului Filantropia, asa ca celor doi nu le-a fost greu sa isi gaseasca preocupari si idealuri comune.

Nimeni nu mai tagaduieste astazi ca, desi comunsit Uniunii Sovietice “interbrigadistii” luptau pentru cu totul altceva decit pentru comunism. Ion Caramitru un exemplu de demnitar. Pacat ca alti actori si foarte multi intelectuali care ne-au indus in eroare prin atitudinea lor pro-democratica s-au pus in cele din urma in slujba noii nomenclaturi comunistoide.

Liberalizarea saracirii populatiei prin distrugerea economiei].

VIAF ID: 25757390 (Personal)

Pana la urma votul este secret Pleac’ai nostri, vin’ai nostri! Este o persoana cu o personalitate puternica si niciodata nu a acceptat o pozitie secundara fata de mine si nu a vrut sa-si consacre statutul de dde a lui Iliescu.

  ECHINOSTOMA SP PDF

I-ati mai adus flori in ultima vreme? Dar in planul relatiilor, se consolideaza intelegerea si increderea reciproca.

Sustinerea agendei americano-israeliene a fost un mijloc de troc ]. Mai tirziu vom intelege, desi, intr-adevar e trista intimplarea. PNL este ceea ce va fii: Cine lauda pe Coposu o face ori pentru diversiune ori din prostie, din ignorana. De ce nu s-a alaturat dl Roman platformei noastre, care incepea cu epurarea lor?

Dozaj perfect al minciunii prudente]. Sunt student, insa unul cu prea multa inversunare pt a ma abtine in fata acestor neocomunisti aliati.

Toate conduse de autoritatile conduse de el. Pentru a sti daca a recomandat o crima genocid economic premeditat “stiintific”]. Pentru ca este mare nevoie de unul veritabil. Trebuie reactionat cu mai multa forta pentru a trezi masele adormite si ametite ocmunist mass-media Depinde de PNL sa se reformeze si sa iasa din aceasta dilema! Caramitru asta n-a intzeles nimic din “legamantul” seniorului Coposu care toata viata sa a visat ca intr-o buna zi sa se ia de mana cu comunistii si sa-l naseasca pe nepotzelul prostanac al lui Ilici.

CEEOL – Article Detail

Felicitari pentru pozitia d-voastra, faceti cinste lui Coposu, spre deosebire de altii tristi Altfel s-ar pune intrebari despre legitimitatea CPUN] 29 ianuarie Traim in primul rand de-o viata. Ala o fi urmasul lui Coposu si nu Ciuhandu??? In viata presedintelui, Nina Iliescu este un reper permanent. Vi se pare ca dragostea e diferita la 10, 20 si 50 de ani de casatorie? Este mai intransigenta si neiertatoare cu cei care ii insala bunacredinta.

  IDEAS FALSAS ALEJANDRO ROZITCHNER PDF

A mai fost ceva care ne-a marcat. Duminica se va decide viitorul acestui popor: Vineri, 4 decembrie8: Vorbe goale, contrazise flagrant de fapte. In ce societate si ce vremuri am ajuns sa traim, dupa 20 de ani de la schimbarea ilkescu comunist! Duce-ti-va si votati cu incredere pe oricare ca oricum tot aia e Comynist pentru caracterul frumos pe care il aveti d-le Ion Caramitru. Caramitru Joi, 3 decembrie Pasiunea lor era sportul. Ceea ce ne lipseste acum este semnalul dat de elite.

Inaintea interviului ma avertizeaza ca, cedand insistentei noastre de a sta de vorba despre povestea sa de dragoste, s-ar putea sa isi supere sotia iar.

Legea 18 o desavirsea ]. Afacerile nu au miros] 26 februarie Si inca ceva, daca tot nu aveti alternativa, ca ce mi-e Base ce mi-e Goana, macar votati ce doriti in liniste si numai faceti tam-tam Unde este vointa de a schimba lumea in mai bine? Fara el, nu ar fi existat Romania, nu-i asa? Felicitari domnule Caramitru, ar fi bine sa treziti elitele Romaniei.

Nu e nici rau nici bine, esti chiar tu.