INVATATI LIMBA RUSA FARA PROFESOR PDF

Învăţaţi mai mult de 50 de limbi online sau cu aplicația Android și iPhone gratuit . portugheză, rusă, spaniolă sau turcă folosind limba voastră maternă!. Search. Home · Limba Rusa Fara Profesor. Limba Rusa Fara Profesor. September 18, | Author: ազատ | Category: N/A. Deci hai sa vedem cum putem invata rusa fara sa ne vina sa ne oprim dupa prima zi. The rusa Click here for free download of full limba rusa fara profesor.

Author: Faejar Grosho
Country: Trinidad & Tobago
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 18 July 2017
Pages: 243
PDF File Size: 17.6 Mb
ePub File Size: 2.27 Mb
ISBN: 670-6-90800-203-8
Downloads: 83265
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doushura

Elisabeth, Vrei russ spui ca TOT ce tinea de scoala pe vremea “regimului” era rau? Mai era problema claselor neincalzite, supraaglomerate de elevicorectiile fizice c sau fara motiv, calitatea cursurilor predate, lipsa totala a personalizarii invataturii per elev, necesitatea meditatiilor pe bani grei, repartitiile obligatorii dupa facultate, pe posturi inutile somaj zero.

Daca mai adaugam ca salariul mediu din 89 avea puterea de cumpare cel minim dinsi inegalitatea strigatoare la cer a veniturilor un plutonier cu 4 clase castiga cat un contabil de banca, lei, iar analfabetul functional cu epoleti de ofiter probabil dubluputem conchide ca Epoca de Aur n-a fost prea rea.

Test engleza

Mandrean Paul – Cum poti sa pui asemenea intrebare? Juramantul ivatati primirea in organizatia de pionieri: Aveau si uniforme groaznic. De la 15 ani cei cu rezultate foarte bune la invatatura era primiti in UTC.

Codasii clasei nu erau primiti. Acestia reprezentau dezidenta in raport cu invatatura. Ce sa mai vorbim? Era o societate de cosmar. Elevii mergeau la “munca patriotica” in loc sa farx la dicoteca sau alte activitati in slujba distractiilor. Orice copil poate obtine ce diploma vrea portofelul babacului. In prima zi de scoala clasa 1 tov invatatoare ne-a limmba ca Miahi ionescu e preminatul numarul unu din clasa – era fiul unui tovaras Cand s-a dus fiul meu la scoala, fata tovarasului Balatica, prin secretar la sectorul 1 bucuresti, ii batea pe ceilalti copii cu rigla.

Cand tovarasul balatica a intrat la puscarie pt matrapazlacuri – invatatoarea nu o scotea pe fata tovarasului din “idioato! Stimate Prifesor Saileanudaca nu ma inselam inteles ca dv cochetati cu literatura iar eu ca profan inteleg mai greu subtilitatile acestei “arte”. Stiu insa ca in viataorice are un pret. Spre exemplu pentru a vedea lumina zilei operele lui M Preda: Cam asa sta si chestia cu: Profesoor si poporul rus Libertate ne-a adusetc.

Ideologizarea a fost pretul platit de educatia scolara. Nu cred ca este corect sa aruncam ideologizarea la gunoi impreuna cu scoala. Vorbiti cu “drag” de fostul dv profesor de “socialism stiintific”. Stiti ca dupa 22decembrietoti acei profesori au devenit experti in “capitalism stiintific”?

  EXORCISMO PADRE FORTEA PDF

Li s-a schimbat doar eticheta de pe ambalaj. Daca v-as vorbi eu de colegii meimulti din ei ajungand pesoane publicedeci cunoscute Intamplator am fost coleg de clasa cu baiatul primului secretar al regiunii. Eu nu fac pimba societatii totalitare ingatatidecedate si mereu azi pomenite ci fac comparatii cu “prezentul glorios” al zilelor noastre.

Daca cineva crede ca se pot face schimbari prin lozinci atunci: Sa vedem daca ne tine de foame si de invatatura. La vremea cind tovarasa se chinuia sa-mi bage-n cap stiinta slovelortot peretele din spatele catedrei era plin cu tablourile unor personaje sinistre.

Mai tirziu am aflat ca era Consiliul de Ministri Ceva mai tirziu a ramas numai unul mai mare dar cam intr-o urechecel mai iubit fiu al poporului. Sub privirea lui atenta ruza inteligenta am deprins tot ce mi-a trebuit intr-o viata de om. Daca nu pun la socoteala balastul ideologic care firesc s-a decantat fara urmari notabilenu pot sa nu fiu recunoscator sistemului.

Asa imperfect cum era. Legat de ”organizatiile ”’ copiilor fata mea are o amintire neplacuta. profeor

Test engleza incepatori | Cursuri engleza Echo

In pe la sfirsitul lui noiembrie scoala a organizat o excursie la Doftana unde intr-un cadru sumbru au primit cravata rosie de pionier. Era invatatk de mindra ca a fost primita in organizatie in prima serie incit nu-si mai incapea in piele de bucurie.

Era in stare sa si doarma cu cravata la git.

De oftica cravata a ajuns la gitul catelusei mele care disperatasau speriata in doua zile a facut-o zdrente. Radu Mircea – nu era Consiliul de ministri ci era forul suprem al partidului: In alta ordine de ideicatelusa ta era “un dusman al poporului” care a intinat inaltele idealuri pioneresti reprezentate de cravata rosie.

Formats and Editions of Invătati limba rusă fară profesor. []

Ar mai fi de retinut ideia ca imanarea carnetului de mandru PSD-ist ar trebui sa se faca la Academia Jilava unde spuma partidului se afla “dupe” modelul cravatei rosii si cadrul solemn de la Doftana. Si inainte de communism, pe timpul monarhiei erau cuprinsi copiii in as anumita organizatie “Strajerii tarii”.

Probabi liba generatiie mai likba nici nu au auzim de ea. A fost infinitata pe timpul lui Carol II si salutul era “Sanatate”.

Sloganul la ceremoniile organizatiei era “Toti strajerii, majestate, it I ureaza sanatate”! Intotdeauna ideologizarea s-a facut de la varsta fragede. Cu privire la faptul daca a fost bine sau nu problema este cu dus si intors.

Erau si lucrurile bune. Se invata respectful fata de cei mai in varsta si fata de dascali. Selectia pentru ciclurile de invatamant de dupa invatamantul gimnazial era mai riguroasa si in concordanta cu capacitatile copilului, optiunea si posibilitatile materiale ale parintilor.

  ANYONE CAN BUILD A WHIZBANG CHICKEN PLUCKER PDF

Oricum invatamantul era mult mai deschis pentru cei cu posibilitati intelectuale dar fara posibilitati materiale deosebite. Astazi de exemplu din mediul rural pot accesa un liceu intr-un oras doar copiii primarului si vicelui. Cei Mai multi abandoneaza scoala dupa gimnaziu.

Nu exista posibilitatea urmarii unei scoli de meserii si nici sustainere din partea statului sau a units tiler economice private pentru urma rea unei asemenea scoli.

Toate astea din cauza dezvoltarii economice haoticefar perspectiva pe termen mediu de termen lung este ceva SF sa discutam si din cauza indifferent ei condamnabile a factorului politic fata de educatia generatiie invatat tinere. Radu Mircea Tu o fi mai in varsta decat mine, ca doar nu vorbim de batranete, eu am prins numai tabloul cu nea Nicu pe perete. Nirolf Chiar ma intreb cine ti-a dat cu minus si mai ales de ce Cristian Saileanu La-i prins pe Stalin cand erai la scoala?

Istoria Rusiei

Eu nu-mi aduc aminte sa ne fi invatat aia cu Stalin si poporul rus E drept ca era cam mort cand am inceput eu gradinita. Sunt fericit ca n-a spus ca sunt popa. Pe de alta parte comentariul lui Namalas Salaman este exemplar si cu o ironie ucigatoare.

Si totusi cuiva nu i-a placut. Cum spunea Paun Al: Nirolf Si mahalaua e deranjanta dar mai mult ma enerveaza cenzura facuta fara discernamant. Taman ce-i spusei autoarei ca nu prea i-a iesit “scopul” articolului dat fiind ca printre comentatori sunt destui dintre cei care au invatat pe vremurile alea si imi si dadura cu Comentariu neaprobat.

Prin clasa a trei-aparcaam purtat o saptamina doliu dupa tovarasul Dej. Gogule, corect se scrie l-ai nu la-i, sigur in nu prea erau gradinite, asa ca Mai scuteste-ne ,Moromete ,de atata corectitudine ca mai este una lara care tot numai critica gramaticala face si daca si sistemul de votare al forumului nu ar fi asa dezastruos ,ca apesi de 3 ori pe plus si la urma este minus cu toate ca in paranteza este doar un vot ,de mai ca imi vine sa cred ca sistemul de votare este comunist si aiurea ,ti-as mai trece cu vederea corectarea cu un minus si gata!

Chiar atat de rau sa fi fost in scolile romanesti de pe vremea “regimului”? Vorbim de scoli si educatie, eu asa sper.

Posted in Art